Blog

Onze reisverhalen

Meest recente Blogs

Dwars door Australië 

Zoals we al eerder schreven, Australië is groot! Om je een idee te geven, Nederland past 190 keer in Australië. En dus zitten we heel wat uren in de bus en rijden we honderden kilometers. Honderden? Zeg maar gerust duizenden!

Lees verder →

Wauw-stralië

Er staat een bestemming op het programma waarvoor het eigenlijk stralend weer moet zijn, maar de herfstbuien van afgelopen week maken het spannend. Gelukkig is er hoop want er lijkt een zonnig weekend aan te komen. Precies het weekend dat

Lees verder →

Op rak tussen de buien door

Voor de tweede keer, en als het goed is de laatste keer, verlaten we Perth. Het vertrek voelt dit keer anders. De vorige keer wisten we dat we even terug zouden komen, maar nu.. Nu gaat de roadtrip door Australië

Lees verder →

De natuur, de bus en wij

Australië is groot! Heel groot. En dus zijn de afstanden van punt A naar punt B vaak heel wat uurtjes rijden. Hoewel de natuur waar we doorheen rijden niet heel spannend is, is het prima rijden. De wegen liggen er

Lees verder →
Quokka met vrucht op Rottnest Island

Zon, zee en quokka’s

Na het verkennen van de stad, allerlei wijkjes en verschillende stranden is het tijd voor wat bekend staat als het hoogtepunt van Perth. Er zijn zelfs mensen die speciaal voor deze plek naar het westen van Australië reizen: Rottnest Island!

Lees verder →
Wilke wandelt over pad met Perth op achtergrond

Groetjes uit Australië

Nog nooit zijn we zo ver weg geweest van vrienden en familie. Dat we letterlijk aan de andere kant van de wereld zitten beseffen we soms zelf niet eens. Maar het is echt waar, deze blog komt helemaal vanuit Australië!

Lees verder →
Zonsondergang op Koh Yao Noi

Het Thaise eilandleven

Na een veilige vlucht zijn we aangekomen op Phuket. Waar de hitte ons in Bangkok reuze mee viel belanden we hier ineens in een sauna. Het is broeierig en bloedheet. Het zweet breekt ons gelijk uit en mijn wangen kleuren alsmaar roder.

Lees verder →
Dak van Wat Ratchabophit

Op en top Bangkok

Bangkok, we zijn er weer! En dat voelt goed. Hoewel het een chaotische stad is zijn wij er helemaal weg van! De drukte, de geuren van alle eetkraampjes, de prachtige tempels en de wirwar van alle mooie mensen. Buiten dat bestaat Bangkok niet alleen uit hoge betonnen gebouwen, de stad kent ook mooie groene parken en mensen doen hun best om hun ‘tuintje’ er fleurig uit te laten zien.

Lees verder →
Nederlandse bossen

Reispauze in Nederland

We hebben Nederland weer achter ons gelaten, de reispauze zit erop. Ik moet de concentratie vinden om te beginnen aan onze eerste blog vanuit Thailand. Het is even geleden en de afgelopen twee maanden waren vrij intens. Intens, maar fijn!

Lees verder →

Zoek je iets?

Menu

Volg ons ook op Instagram:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang een mailtje als we een nieuwe blog online zetten